Γραφείο Διασύνδεσης ΑΣΠΑΙΤΕ

LinkedIn: Πως να Κάνετε το Επαγγελματικό σας Προφίλ, ΜΑΡ 23, 18:30 – 20:30

Επαγγελματικό Προφίλ στο LinkedIn

Το LinkedIn έχει αυτοματοποιήσει τον τρόπο που ψάχνουμε και βρίσκουμε εργασία. Φανταστείτε πως όλοι οι δυνατοί εργοδότες, όλες οι εταιρίες στην Ελλάδα και σ’ όλο το κόσμο που θα μπορούσατε και θα θέλατε να εργαστείτε, βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Φανταστείτε, πως σ’ αυτό το χώρο, έχετε να δυνατότητα να αναρτήσετε το Βιογραφικό σας. Λίγο έξυπνα να προβάλετε το εαυτό σας και έχετε εξασφαλίσει πως όλοι αυτοί θα σας προσέξουν, θα εξετάσουν το προφίλ σας, με πολλές πιθανότητες να σας καλέσουν για συνέντευξη.

Αυτός ο χώρος είναι το LinkedIn. Ένα παγκόσμιο job fair, μία παγκόσμια πλατφόρμα συνάντησης, επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης εργοδοτών και εργαζομένων απ’ όλο τον  κόσμο.

Από την μία πλευρά, σ’ αυτή την πλατφόρμα, είναι οι εργοδότες. Όλες οι εταιρίες που θα μπορούσατε να δουλέψετε. Το Ανθρώπινο Δυναμικό αυτών των εταιριών συνεχώς ψάχνει στο LinkedIn για τους νέους ανθρώπους που θα καλύψουν τις καινούργιες θέσεις εργασίας, χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές αναζήτησης. Τα κριτήρια που χρησιμοποιούν μπορεί να είναι εμπειρία, απαιτούμενες δεξιότητες και προσωπικά χαρακτηριστικά.

Εναλλακτικά, μπορεί να έχουν κάποιον ή κάποιους υποψηφίους υπόψη και να κάνουν αναζήτηση στο LinkedIn με βάση το όνομα του υποψηφίου, για  να βρουν περισσότερα στοιχεία γι’ αυτόν / αυτήν, απ’ ότι μπορούν να δουν στο Βιογραφικό του.

LinkedIn: Οι Θέσεις Εργασίας σε Όλο τον Κόσμο

Αλλά το LinkedIn είναι και ένας πίνακας θέσεων, το μεγαλύτερο Job Board με θέσεις εργασίας σε κάθε αντικείμενο. Χιλιάδες θέσεις εργασίας σε όλο τον κόσμο που διαφημίζονται και μέσω του LinkedIn. Αν βρείτε μία θέση που σας ενδιαφέρει, τότε άμεσα μπορείτε να κάνετε την Αίτηση σας γι’ αυτήν, υποβάλλοντας Βιογραφικό και έχοντας το προφίλ σας στο LinkedIn.

Το Workshop στο LinkedIn

Το Σεμινάριο στο LinkedIn που διοργανώνεται από την Odyssea και το Γραφείο Διασύνδεσης της ΑΣΠΑΙΤΕ είναι μία hands on Εισαγωγή στο LinkedIn.

Θα ξεκινήσετε. δημιουργώντας το επαγγελματικό σας προφίλ στο LinkedIn και θα μάθετε τις βασικές τεχνικές, για να:

  • Αναπτύξετε προφίλ στο Linkedin.
  • Δείτε τις θέσεις εργασίας στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει.
  • Πως, να υποβάλετε Αίτηση για μία θέση, μέσα από το LinkedIn.
  • Πως, να δημιουργήσετε καινούργιες επαφές στο LinkedIn.

Που και Πότε?

Διαδικτυακά, στις 23 Μαρτίου18:30 – 20:30

  • Έναρξη Εκδήλωσης: 23/03/2023 6:00 μμ

    Λήξη Εκδήλωσης: 23 Μαρτίου 2023

Μετάβαση στο περιεχόμενο