Γραφείο Διασύνδεσης ΑΣΠΑΙΤΕ

Ημέρα Καριέρας: Όμιλος ΟΤΕ, ΑΣΠΑΙΤΕ, 14 ΜΑΡ, 2023

Τα τελευταία χρόνια, οι Τηλεπικοινωνίες έχουν εξελιχθεί, ίσως, όσο καμία άλλη τεχνολογία. Εξακολουθούν να εξελίσσονται με μία τέτοια ταχύτητα που η σημερινή τεχνολογία, πολύ σύντομα, θα είναι ξεπερασμένη.

Μία σταδιοδρομία στις Τηλεπικοινωνίες σημαίνει τη δυνατότητα ν’ ασχοληθείτε μ’ ένα αντικείμενο που περιλαμβάνει μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο καινοτόμες ιδέες στην Επιστήμη των Μηχανικών, τόσο που αλλάζουν τον κόσμο. 

Γιατί, οι Τηλεπικοινωνίες δεν αφορούν μόνον τον τρόπο που επικοινωνούμε, αλλά και τον τρόπο που συλλέγουμε και αναλύουμε δεδομένα. Καθώς, Βιομηχανία, Υπηρεσίες και Επιχειρήσεις ψηφιοποιούνται και αυτοματοποιούνται, η λειτουργία τους βασίζεται στην συλλογή και ανάλυση ολοένα μεγαλύτερων όγκων δεδομένων.  Μέσα από την μετακίνηση δεδομένων της Βιομηχανίας, των Επιχειρήσεων και συναλλαγών, οι Τηλεπικοινωνίες ρυθμίζουν όλη την λειτουργία του ψηφιακού και φυσικού κόσμου.

Ο Όμιλος ΟΤΕ

Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στην Ελλάδα. Αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ενώ οι μετοχές του διαπραγματεύονται στο διεθνές χρηματιστήριο του Λονδίνου. Ό Όμιλος ΟΤΕ προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών: σταθερή, κινητή τηλεφωνία και ευρυζωνικές υπηρεσίες, συνδρομητική τηλεόραση και ολοκληρωμένες λύσεις ICT. Παράλληλα, δραστηριοποιείται  στους τομείς των ναυτιλιακών επικοινωνιών και των ακινήτων, διαθέτει την υπηρεσία ηλεκτρονικών συναλλαγών και πληρωμών payzy by COSMOTE, την υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού BOX και την ψηφιακή πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλειών COSMOTE Insurance.  Είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα. Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στη χώρα, το COSMOTE Fiber, ενώ το δίκτυο κινητής COSMOTE είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, έχοντας αποσπάσει 6 συνεχόμενες χρονιές το βραβείο για «το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα», στα Speedtest AwardsTM της Ookla. Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί επιχειρηματική επιλογή για τον Όμιλο ΟΤΕ. Βασικές προτεραιότητες είναι η βελτίωση του περιβαλλοντικού και κοινωνικού αποτυπώματος του Ομίλου, καθώς και η ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών στις νέες ψηφιακές δυνατότητες. 

Η Ημέρα Καριέρας στην ΑΣΠΑΙΤΕ

Έλα στην Ημέρα Καριέρας στην Σχολή, για να συζητήσεις με στελέχη από το Ανθρώπινο Δυναμικό του ΟΤΕ, την προοπτική Πρακτικής και Σταδιοδρομίας στον ΟΤΕ

Πού και Πότε

Η Ημέρα Καριέρας με στελέχη από τον ΟΤΕ θα γίνει στην ΑΣΠΑΙΤΕ, στην Αίθουσα 231, στις 14 ΜΑΡ, 2023.

Ώρα: 11;00 – 12:30

  • Έναρξη Εκδήλωσης: 14/03/2023 11:00 πμ

    Λήξη Εκδήλωσης: 14 Μαρτίου 2023

Μετάβαση στο περιεχόμενο